Няма нищо по-извънредно от снощи, заяви премиерът Бойко Борисов след извънредно

...
Няма нищо по-извънредно от снощи, заяви премиерът Бойко Борисов след извънредно
Коментари Харесай

Борисов: Едва ли ще научим коя гад пусна коронавируса

" Няма нищо по-извънредно от нощес ", съобщи премиерът Бойко Борисов след изключително съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет, написа вести.бг.

" Няма някакви допълните събития, които да го постановат съвещанието. Целта беше да стане ясно какво сме разговаряли с сътрудниците от Европейския съвет, а то е да се вдигне финансирането. Много пари отидоха за зелени покупко-продажби, ковид, миграция, а още нямаме и признат бюджет ", сподели Борисов.

Обсъдени са какъв брой твърди или меки да бъдат ограниченията, осведоми още той. " Научните среди не могат да ни кажат, какъв брой ще продължи или по какъв начин да се лекуваме ", съобщи Борисов. " Целият свят се учи в този момент ", сподели той.

" Колко индивида умират от произшествия и рак? ", попита министър председателят и добави: " Да се молим на Господ да ни пази здрави ". " Ако като се качиш в колата и мислиш по какъв начин ще умреш,никой няма да кара ",  въпреки всичко изясни Борисов. 

" Нито една страна членка няма нужния ресурс от дрехи, маски, респиратори, ръкавици, никой не можеше да допусна, че такова нещо ще се случи. За наслада в България имаме такава промишленост. Резултатите са минали отлично и се стартира работа ", заяви той.

" Светът е напълно неопитен за сходна зараза. Сега се мисли за ваксини, в този момент се мисли за лекарство... Кога ще се тества, по кое време ще се създаде... Прогнозите са, че септември ще бъде пикът ", съобщи Борисов.

" Така че да се активизираме. Какво ли не сме преодолявали и това ще преживеем. Да не се паникьосваме, да не се презапасяваме. Храна има, вода има. Веригите са запасени за повече от месец и тези, които потеглят да се запазят след това ще  хвърлят. Днес или на следващия ден ще започва и тестът за новия тръбопровод за Перник. ", изясни министър - ръководителят и добави: " Всеки да си отива и да си прави работата. "

Той подреди на Кирил Ананиев пари да заплаща и му подсети, че има, а на кмета на София Йорданка Фандъкова съобщи, че би трябвало да се изяснява непрекъснато. " Колко такива филми за вируси сме гледали. Някоя гадина го създаде и след това светът страда. Надали обаче в този момент ще научим коя гад  пусна това - ковид ", каза Бойко Борисов.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от ту
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР